Mijn Passie voor Muziek en Geluid

Mijn naam is Jan Willem Veenhuis. Van jongs af aan ben ik al met geluid bezig. Als het niet was met de platenspeler van mijn broer, of een versterker van mijn andere broer, dan was het wel met muziekinstrumenten welke ik me eigen probeerde te maken. Gelukkig hadden we een ‘hok’ achterin onze boerderij waar we lekker onze gang konden gaan. Mengpanelen, speakers en versterkers werden dus ook al gauw ‘onderdeel van mijn leven’.

Op mijn 13e startte mijn broer een rockband al waar ik bij de plaatselijke optredens het geluid mocht doen. Dus ja, ik stond al van mijn vroege tienertijd te schuiven achter de mengtafel.

Deze interesse heeft zich verder uitgebreid; ik begon te mengen in kerkdiensten, meerdere bands, een toneelvereniging en zelfs een circus! Ook experimenteerde ik regelmatig met verschillende configuraties van speakers, opstellingen van subwoofers, en dolby-surround met filmuitvoeringen. De soldeerbout kwam ook nog regelmatig goed van pas.

Muziek en geluid heeft mijn passie. Het is echt mijn ding. Als geluidstechnicus vind ik het (naast erg leuk)  ook erg belangrijk dat ik instrumenten bespeel (drum, gitaar) omdat ik daardoor ook weet hoe zo’n instrument klinkt en dus ook als het uit de speakers komt voor het grotere publiek. Een aangename mix voor de toehoorder is dan ook mijn absolute doel.

Daarnaast heb ik klanttevredenheid hoog in het vaandel. Ik wil graag instaan voor een prettig voortraject naar het event toe, alsmede een vloeiende uitvoering tijdens het event.

Audio Verhuur Zwolle

Assendorperstraat 29, Zwolle
tel: 06 47436777
info@audioverhuurzwolle.nl

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

14 + 6 =