Wij leveren en installeren je geluidsinstallatie tijdens je event.

Ben je op zoek naar geluidsinstallatie? Wij regelen het voor je. Een geluidsinstallatie voor jouw bedrijfsfeest, congres, presentatie of inspiratiedag. De beste kwaliteit en dat voor een nette prijs. Daarnaast leveren wij uitstekende service. Wij adviseren, leveren, installeren en ondersteunen. Wij zorgen dat jou event slaagt en succesvol wordt met de juiste geluidskwaliteit.

Geluidsinstallatie huur je bij Audio Verhuur Zwolle

Een geluidsinstallatie huren bij Audio Verhuur Zwolle betekent uitstekend geluid voor elk event. Wij zitten in Zwolle, maar kunnen in overleg ook buiten Zwolle leveren.

Wil je meer weten? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier voor meer informatie.

Muziek

Muziek is mijn passie. Zelf ben ik ook muzikant: ik bespeel gitaar en drums. Mijns inziens is het ook erg belangrijk te weten hoe instrumenten klinken voordat ik ze versterk. En dat hoor je in de eind mix.

Geluid

Geluidstechniek is een vak. En daar komt heel veel bij kijken. Daarbij denken we niet alleen aan akoestiek, maar ook aan het goed inregelen van een mengpaneel. Uiteindelijk vormt elke schakel in het proces het uiteindelijke geluid. We combineren onze passie met goed onderlegd zijn in de techniek.

Beeld

We verzorgen ook beeld. Dit kan in de vorm van een beamer met een scherm of een grote LED TV.

Uiteraard zijn we handig met presentaties in Powerpoint, Prezi e.a. zowel op de PC (Windows) als de Mac (OS X)

 

Audio Verhuur Zwolle

Tel. 038 – 3030 173Tel. 038 – 3030 173

info@audioverhuurzwolle.nl

Onze tarieven

Wij leveren de beste kwaliteit voor zeer aantrekkelijke prijzen. Zie hier onze tarieven.

 

Wij faciliteren uw evenementen!

14 + 11 =